Det trenger ikke å være hensikt

26 Dec Det trenger ikke å være hensikt

Hvilke baseball dommere kan lære fra Vatikanet

Mening av Stephen Prothero, Special for CNN

canada goose herre (CNN) Dette er et innlegg om Canadas Goose Outlet England umiddelbart beryktet ‘obstruksjon’ ring som avsluttet Game 3 av World Series mellom Boston Red Sox og St. Louis Cardinals på lørdag. Men det begynner med en epiphany jeg hadde for år siden om Vatikanets lov. canada goose herre

canada goose dame Som en lang observatør av alt Vatikanet, forsøkte Allen å forklare for amerikanske lesere hvorfor det alltid vil være homofile prester. Dermed trakk han et skarpt skille mellom italiensk lov (som holder sving i Vatikanet) og anglosaksisk lov (som hersker i USA). canada goose dame

canada goose jakker dame Italiensk lov ‘uttrykker et ideal, skrev han. Beskriver en perfekt situasjon hvor mange mennesker uunngåelig vil bli kortere. Denne oppfatningen er langt fra den typiske anglosaksiske tilnærmingen, som forventer at loven til lov diktere hva folk faktisk gjør. ‘ canada goose jakker dame

canada goose Så når Canada sier ‘ingen homofile i prestedømmet’, uttrykker de ikke det vi i USA henviser til som en lov. De uttrykker en ambisjon. De sier, ‘Ville det ikke vært fint hvis det ikke var noen homofile i prestedømmet.’ Eller som en eldre statlig Vatikanets offisiell fortalte Allen, beskriver loven hvordan ting ville fungere hvis menn var engler. ‘ canada goose

Jeg var livlig på lørdag kveld da jeg så Cardinals ‘runner Allen Craig tildelt hjemmeplad (og spillet) på grunn av’ hindring ‘av Red Sox tredje baseman Will Middlebrooks. Faktisk skrek jeg så høyt på fjernsynet at halsen min gjør fortsatt vondt dager senere.

Men jeg var ikke bare å reagere. Niagara faller som en levetid medlem av Church of Boston Red Sox. Jeg https://www.canada-goose-jakker.com var rasende på dommerne ‘feilaktig anvendelse av deres regler.

Selv om baseball er America’s tidsfordriv, fungerer det i italiensk lov. Formen skiftende streik sone er en modell av subjektivitet, varierende fra umpire til umpire, og fra inning til inning.

canada goose norge Umpires tillater rutinemessig andre basemen og shortstops å fange dobbeltspillreléer bare i nærheten av andre base for å forhindre skade i hendene på glidende løpere. Faktisk skjer dette så ofte det har et navn (‘phantom double play’). canada goose norge

canada goose victoria parka Alt dette er å si at baseball dommere forventes å utøve sin dom. canada goose victoria parka

canada goose salg Som mange baseball pundits har notert, opptrådte dommerne seg i New York i World Series Game 3 i henhold til lovens brev (som i dette tilfellet viser seg å være regel 7.06 på ‘obstruksjon’). canada goose salg

canada goose jakker herre Som dommer John Hirschbeck selv forklarte i et intervju etter det kontroversielle spillet, spiller den eneste World Series-konkurransen som aldri slutter på en obstruksjonsanrop, ingen rolle: canada goose jakker herre

‘Obstruksjon er at en fielder hindrer en løper når den ikke er i en feltballing. Det trenger ikke å være hensikt. Det trenger ikke å være hensikt, OK? Når han har mulighet til å feltet ballen, han kan ikke lenger på noen måte hindre løperen. Det er i utgangspunktet regelen. ‘

Under det samme intervjuet, Joe Torre, Major League Baseball, direktør for baseballoperasjoner, sitert Regel 2, som tilbød dette nesten uhyggelige eksempelet av infielder dykk på en bakkekule og ballen passerer ham, og han fortsetter å ligge på bakken og forsinker fremdriften av løperen, har han sannsynligvis hindret løperen. nok. Det ser ut som om å beskrive spill 3-situasjonen. Men legg merke til språket her. ‘Sannsynligvis’ indikerer at dommere er ment å utøve noen skjønn her, noen subjektivitet, en canada goose outlet viss dom. Slik skal det være.

canada goose jakke De som hevder at dommerne i dette tilfellet burde ha fulgt lovens brev, misforstår naturen til baseballregelboken, som gjennom hele baseballhistorien, fra Lille League til de store ligaene, har blitt tolket i en ånd av italiensk snarere enn anglosaksong lov. canada goose jakke

Vi har alltid forventet at dommere kan utøve sin skjønn, å ta hensyn til opplysninger når de tolker reglene.

canada goose victoria Formålet med regel 7.06 er å hindre fielders fra å hindre løpere når de går fra base til base. Likevel anerkjenner denne samme regelen at fielders har rett til å fylle sin posisjon. canada goose victoria

I dette tilfellet stødte disse to rettighetene bokstavelig talt opp mot hverandre i kroppene til Will Middlebrooks og Allen Craig. Rød Sox tredje baseman dived til venstre for å få en ball som kom seg fra lagets fanger. Han hadde all rett til å nå ballen, akkurat som kardinalenes løper hadde all rett til å glide inn i tredje base.

canada goose jakke dame Så snart ballen skutt i New York City forbi Middlebrooks, prøvde Craig å hoppe over ham og snublet da han var på vei hjem. Tredje basisspiller Jim Joyce signaliserte obstruksjon, og hjemmeplappens dommer, som ga Joyce sin dom, tildelt Craig-hjemmeplad, til tross for at han enkelt ble merket ut av Red Sox-fangeren. canada goose jakke dame

canada goose jakke herre Så spørsmålet mitt er dette: Hva var MIddlebrooks ment å gjøre? Hvis han hadde supermakter som utelukker bare dødelige, kunne han ha teleportert kroppen sin til en annen dimensjon, men hvis ikke, ville hans kropp falle der tyngdekraften tok det. canada goose jakke herre

canada goose outlet Å kalle denne hindringen er å fortelle Middlebrooks og enhver fremtidig tredje baseman at de ikke kan dykke til venstre for et kasterkast, eller at de gjør det i fare for å tildele løperen et gratis hjem. Og det gir ingen mening, for som regelen selv gjenkjenner, har fielders all rett til å fylle sin posisjon. canada goose outlet

For å vende tilbake til Roma og Vatikanets lov, har vi det her en konflikt mellom to former for juridisk tolkning.

Kardinals-fans som lovet dommerne for å følge lovens brev, krevde Anglo American-tolkning. Men baseball, til tross for sin amerikanske opprinnelse, har alltid vært styrt av en italiensk tilnærming.

‘Hvis menn var engler,’ kunne Red Sox tredje baseman ha vinger sin kropp bort en millisekund etter dykking for ballen. Men menn er ikke engler, og Game 3 burde ha gått inn i ekstrainnganger.

canada goose trillium Som en tidligere High School og college baseball canada goose outlet, som frivillig har frivillig i mange år som en liten league umpire og har lært nye dommere i ungdomsbaseball nå i tjue år og en romersk-katolsk jeg ble grundig underholdt av Mr. Prothero ta på Seriens spillet slutter Obstruction call og hans store bilde analogi fra Vatikanet. canada goose trillium

Regelen han siterer er korrekt, refererer til handlingen fra den enkelte spiller, men det store bildet er at det offensive laget ikke kan hindre Canada’s forsvarsmakt fra å lage et spill som intereference. Og den andre siden av mynten er at forsvaret ikke kan gjøre ting for å hindre forseelsen fra å score den hindringen. Da forsvaret kastet ballen og tvingte en annen defensiv spiller til å dykke ut av sin posisjon, var han i fare for å forårsake obstruksjon, og når den offensive fabrikken utløste Toronto-stedspilleren, gjorde han kontakt med ham og snublet over ham. av obstruksjon hadde tydeligvis oppstått. Det var den riktige samtalen mot Red Sox, for Cardinals. Nå, hvis det hadde vært englene som American League-representanten, hadde løperen sannsynligvis mirakuløst hoppet over den tredje baseman uten kontakt, slik at samtalen ikke ville ha blitt gjort, og selv Vatikanet ville være lykkelig!

Jeg vil begynne med å si at jeg har vært en dommer i over 20 år, omdøpt 100s av spill fra Little League til Junior College, og jeg vil gjette at jeg har laget et obstruksjonsanrop på mindre enn 1% av disse nettstedene. Det er uheldig at en World Goose-butikk Uk Series n-spill måtte slutte på et obstruksjonsanrop, men dommeren fikk anropet helt riktig. Og på spørsmålet ditt, var Middlebrooks ment å gjøre? Han er ment å rydde og la løperen gå til hjemmet pate uhindret, ikke bare gjorde han ikke klar, han satt med vilje opp hans bein! Denne anropen var tekstbok. Når det gjelder din insinuasjon at baseball tillater ting som nabolagspillet, eller fantomdobbeltspill, gir den eneste gangen en umpouver, fyren noen slakk, når det vil få konsekvenser for utfallet av spillet. Hold deg til religion Stephen, du vet ikke baseball eller umpiring.