District Court voor het District of Columbia op zondag voor

04 Dec District Court voor het District of Columbia op zondag voor

Bedrijf stemt erin toe een aantal N tijdelijk te stoppen

WASHINGTON (Reuters) Een Indiaanse tribale voorzitter zei dat zijn mensen waren dat een bedrijf dinsdag 2018 moncler akkoord moncler jassen heren ging met de tijdelijke stopzetting van de bouw van een oliepijpleiding alleen moncler jas heren sale in sommige, maar niet alle delen van Noord-Dakota, waar moncler dames de stam zegt dat jassen moncler het heilige plaatsen heeft. District Court voor het District of Columbia op zondag voor een tijdelijke straatverbod moncler jassen outlet tegen Dakota Access, het bedrijf moncler sale dat de pijpleiding aan het bouwen is. Army Corps of moncler jassen dames Engineers om vergunningen voor het project in te trekken.

Een groep bedrijven onder leiding van Energy Transfer Partners bouwt de 1100 moncler uitverkoop mijl (1.770 km) pijplijn. Gulf Coast.

Standing Rock Sioux Stamvoorzitter David Archambault II zei in een verklaring dat de moncler jas dames sale uitspraak de stam plaatst op verder risico van verderf en ontwijding.

Dakota Access stemde ermee in om de activiteit tot vrijdag te moncler https://www.jassenmoncler.nl jas dames stoppen in moncler outlet sale een gebied dat moncler jassen ongeveer de helft van de totale gevraagde ruimte in de tijdelijke straatverboden van de stammen vertegenwoordigt.

Het bevatte geen moncler jassen dames sale oude begraafplaatsen en gebedssites die onlangs werden ontdekt door een historische bewaarder voor de stam, Jan Hasselman, een advocaat voor de Standing Rock Sioux, vertelde dinsdag een persconferentie.

Hasselman zei dat de stam nu zou wachten op het besluit van Boasberg op vrijdag en een beroep zal instellen als de rechter tegen de stam beslist.

Dakota Access beschuldigde de Standing Rock Sioux tijdens de dinsdagzitting van het aanzetten tot pijplijn tegenstanders moncler heren om de wet te overtreden. De bedrijfsjuristen konden na de uitspraak niet onmiddellijk worden bereikt voor commentaar.

Zaterdag werden protesten op gang gebracht, zeiden de stammen, toen het pijplijnbedrijf bulldozers gebruikte om heilige tribale locaties te vernietigen waarvan de locaties waren moncler nederland geïdentificeerd in gerechtelijke documenten die op vrijdag waren ingediend.

Tomas moncler jas heren Alejo, die deelnam aan zaterdagdemonstraties, zei in een interview dat de veiligheidsagenten een met waakhonden hadden gevormd om te voorkomen dat demonstranten toegang kregen moncler jas sale tot de bulldozers, en dat de honden kinderen en moncler outlet stamoudsten bijten.

Dakota Access zei in haar antwoord op de gevraagde straatverbod dat de moncler jassen heren sale demonstranten het moncler jas outlet bouwterrein en de honden en veiligheidsagenten met geïmproviseerde wapens aanvielen, en dat de bulldozers belangrijke historische locaties niet vernietigden.