09 Oct

De strategen van Goldman Sachs spreken in 2014 aandelen aan voor betere groei

aandelen, deels op basis van de waarschijnlijkheid dat het monetaire beleid van de centrale banken accommoderend zal blijven, zeiden moncler nederland de strategen van Goldman moncler sale Sachs op een webcastmaandag.

Het Goldman Sachs-logo wordt weergegeven op moncler jas dames een paal boven de vloer van de New York Stock Exchange, 11 september 2013. moncler jas sale Aandelen zien er aantrekkelijk uit, aangezien de Federal Reserve de kortetermijnrente waarschijnlijk laag zal houden.

Een belangrijke transactie in 2014 zal zijn om moncler uitverkoop te beleggen in de Standard Poor 500-aandelenindex terwijl we wedden tegen moncler jassen dames sale de moncler jas dames sale Australische dollar, zei Noah Weisberger, hoofd van het macro-aandelen-team binnen Goldman Sachs Global Markets Group. aandelen.

De S 500 heeft dit jaar recordhoogtes bereikt en moncler jassen heren sale steeg bijna 27 procent. De Fed $ 85 miljard aan maandelijkse aankopen van Treasuries en makelaarshypotheken heeft het obligatierendement laag gehouden, waardoor beleggers hogere inkomsten in aandelen hebben gezocht.

Forward guidance verwijst naar de taal die de Fed gebruikt om markten te vertellen hoelang het de kortetermijnrente dicht bij nul houdt. De centrale bank heeft de belangrijkste federal funds rate sinds eind 2008 in moncler dames de buurt van nul gehouden om de economie te helpen herstellen van de recessie en heeft beloofd het nog een tijdje langer te houden, waarschijnlijk moncler outlet sale tot 2015.

De risico’s blijven bestaan ​​dat moncler jassen outlet de economische groei achterblijft bij hun optimistische voorspelling, aldus de strategen. Ook als moncler heren beleggers in het algemeen hogere economische groei gaan verwachten, kunnen obligaties uitverkopen en resulteren in volatiliteit voor aandelen, moncler outlet voegde ze eraan toe.

De moncler jassen aanhoudende versoepeling van de 2018 moncler risico’s die voortvloeien uit de eurozone zal volgend jaar een positieve invloed hebben op de economische groei moncler jas heren in www.moncleroutlet.nl ontwikkelde economieën, zei moncler jas heren sale Francesco Garzarelli, hoofd van het wereldwijde onderzoeksteam voor macro- en marktonderzoek. Hij voegde eraan toe dat de inflatie laag moncler jassen heren zal blijven.

Terwijl strategen een ruime voorraad aankochten, adviseerden de strategen om in te zetten op grondstoffen zoals koper, ijzererts en goud. Koper- en ijzerertsprijzen zullen lijden onder de aanbodgroei, zei senior moncleroutlet metalen analist Max Layton.

Beleggers moeten Chinese aandelen kopen of gokken op moncler jassen dames koperprijzen, zei Kamakshya Trivedi, uitvoerend bestuurder binnen de wereldwijde macro- moncler jas outlet en marktgroep. Trivedi zei dat moncleroutlet.nl een stabiel China volgend jaar moncler outlet maasmechelen genoeg zou kunnen zijn.