Golan, delvis eid av Xavier Niel som grunnla France canada

08 Sep Golan, delvis eid av Xavier Niel som grunnla France canada

Pelephone å dele israelske 4G nettverkskostnader

Cellecom, canada goose salg Israels største mobiloperatør, sa at det canada goose norge var enighet om å dele utgiften om å sette opp et nytt fjerde generasjons (4G) nettverk med to rivaler.

Venter på godkjenning av lov og antitrust, vil Cellcom konstruere og drive et canada goose jakker herre felles 4G-radionett med Pelephone canada goose jakker dame og Golan Telecom.

Pelephone, en enhet av Bezeq Israel Telecom, er Israel tredje største mobiloperatør. Golan, delvis eid av Xavier Niel som grunnla France canada goose victoria parka Iliad canada goose dame og Free Mobile-tjenesten, startet driften i fjor da kommunikasjonsdepartementet åpnet canada goose jakke herre sektoren for konkurranse canada goose outlet om å senke mobilrenten.

Tillegget av seks nye canada goose jakke tilbydere rystet opp det mobile segmentet, sendte rangeringsrenter, aksjekurser, inntekter og overskudd fra de etablerte operatørene tumbling.

Nir Sztern, administrerende direktør i Cellcom, sier på tirsdag Israel mobilmarkedet vil møte fortsatt utfordringer i de kommende årene for å møte etterspørselsveksten fra mobildata.

nettverk deling avtaler vil bidra til å redusere antall celle nettsteder og reduserte kostnader vil bidra til å opprettholde konkurransen til fordel for den israelske forbrukeren, sa han.

Cellcom sa at delingsavtalen vil trolig føre til canada goose canada goose jakke herre betydelige drifts- og canada goose jakke dame kapitalutgifter.

Under canada goose trillium avtalen vil de tre operatørene samarbeide om å skaffe frekvenser for 4G-nettverket, som skal bygges og drives av en nyopprettet enhet som eides av Cellcom og Pelephone.

Hver operatør vil bli pålagt canada-goose-jakker å kjøpe og drive sitt eget kjernenettverk, og kostnadene deles likt mellom de tre operatørene, underlagt visse betingelser og begrensninger som er fastsatt i avtalen, som er i 15 år.

I fjor inngikk Partner Communications, Israels nest canada goose største mobiloperatør, en lignende nettverksdelingsavtale med HOT Mobile, som styres av den franske canada goose victoria kabelentreprenøren Patrick Drahi.