rentestrategie bij Nomura Securities International in New York

09 Jul rentestrategie bij Nomura Securities International in New York

herstellen van de uitverkoop van vrijdag

centrale bank stond niet aan de vooravond van een nieuwe ronde van obligatie-inkopen. rentestrategie bij Nomura Securities International in New York.

De uitverkoop van vrijdagobligaties was de grootste in drie maanden nadat handelaren winst namen moncler jas outlet na de toespraak moncler jas sale van Bernanke, die beleggers teleurstelde die zich hadden gepositioneerd voor moncler nederland een nieuwe ronde van kwantitatieve verruiming van de centrale bank. moncler jassen heren 2018 moncler [ID: nLDE67T02D]

Benchmark 10-jarige bankbiljetten US10YT = RR handelde 27/32 hoger in prijs om moncler jassen outlet 2,55 procent op te moncler jassen dames leveren, een daling ten moncler jas dames opzichte van 2,65 procent laat op vrijdag, terwijl 30-jaars notes US30YT = RR 1 16/32 hoger waren om 3,62 procent op te brengen, van 3,70 procent op Vrijdag.

Tweejaars notes US2YT = moncler jas heren sale RR bereikte monclerjassenherenoutlet 3/32 om 0,50 procent op te leveren, van 0,56 procent.

De prijsactie plat de rendementscurve van de Schatkist, waarbij de spread tussen het rendement op biljetten van twee jaar en biljetten voor tien jaar versmalt tot 205 basispunten van 209 basispunten laat op vrijdag.

Voorafgaand aan de Bernanke speech op vrijdag, was moncler uitverkoop de markt zich aan het voorbereiden voor meer kwantitatieve versoepeling door de Fed, naast de aankondiging van de centrale bank eerder deze maand dat het Treasuries zou kopen met fondsen van het rijpen van hypotheekposities.

denk dat we veel te veel op de verwachtingen stelden dat de Fed iets ging doen, meer moncler jassen heren kwantitatieve versoepeling zou bieden, en dan was de drop-down (op vrijdag) ook een moncler outlet sale beetje overdreven, zei Kim Rupert, managing director van de wereldwijde vastrentende analyse moncler sale bij Action Economics LLC in San Francisco.

Als onderdeel van het obligatie-inkoopprogramma kocht de Fed maandag $ 360 miljoen aan Treasury inflation moncler jassen heren sale protected securities die in januari 2017 tot en met april 2029 zijn geƫindigd. De centrale bank moncler jassen dames sale heeft $ 9.285 miljard aan effecten gekocht sinds de aankondiging van moncler heren het programma op 10 augustus.

Traders kijken vooruit naar de moncler jas heren niet-agrarische loonlijstgegevens moncler jas dames sale van augustus die vrijdag worden vrijgegeven voor moncler dames verdere marktoriƫntatie. De mediaan van moncler jassen voorspellingen van analisten gepolld door Reuters is voor een verlies van 100.000 banen in augustus, nadat de salarissen in juli met 131.000 waren afgenomen.

denk dat we nu in een range handelen totdat we vrijdag moncler outlet data zien, zei Rupert. (Aanvullende rapportage door Burton Frierson; Redactie door Leslie Adler).